ΤΒΕΝΤΕ-ΙΝΤΕΡ

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά οι δύο ομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις χώρες τους. Η Τβέντέ έκανε την μίνι έκπληξη, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, πάνω από Άγιαξ και Αίντχόφεν.Από την άλλη πλευρά η Ίντερ με τον Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τα πάντα σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Οι δύο ομάδες έχουν και άλλα κοινά στοιχεία, αφού παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα άλλαξαν προπονητές. Πλέον στον πάγκο της ομάδας της Τβέντε βρίσκεται ο Μισέλ Πρεντόμ, ενώ σε αυτόν της Ίντερ ο Ράφα Μπενίτεθ.
Η Τβέντε δεν βρίσκεται μέσα στις μεγάλες δυνάμεις του Ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξε τα δόντια της πέρυσι. Φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και βρίσκεται πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Έχουμε πει ότι από την ομάδα έχουν φύγει οι Ν’ Κούφο, Πέρεζ και Στοχ, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έδωσε πολλά χρήματα για να πάρει τον Γιάνκο.
Η Ολλανδική ομάδα κάνει πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα την έφερε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Στον Ολλανδικό τύπο μίλησε ο μέσος Μπράμα, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει θετικό αποτέλεσμα. « Πάντα κάνουμε πολλές ευκαιρίες στο γήπεδο μας. Είμαστε οι πρωταθλητές Ολλανδίας και έχουμε και εμείς τις δικές μας πιθανότητες».
Η Τβέντε στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, επικράτησε της Φένλο με 1-2, σκοράροντας με τους Ρουίζ και Ροσάλες.
Στα αγωνιστικά ο Μισέλ Πρεντόμ σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα από 4-4-2, σε 4-3-3, έχοντας τους Ρουίζ και Σαντλί στα δύο άκρα και τον Γιάνκο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντάνι Λάνζαατ αναμένεται να πάρει την θέση στην ενδεκάδα του Ντε Γιονγκ.
Από την άλλη πλευρά η Ίντερ προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Ουντινέζε με 2-1, πετυχαίνοντας γκολ με τους Λούσιο και Ετό.
Σε σχέση με αυτό το ματς, στην διάθεση του προπονητή της Ίντερ, θα βρίσκεται ο Μαϊκόν και έτσι ο Ζανέτι θα ανέβει στα χαφ μαζί με τον Καμπιάσο. Εκτός θα μείνουν οι Τιάγκο Μότα και Ντέγιαν Στάνκοβιτς με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Writen by Nick. Από το Blogger.