Τβέντε - Ίντερ 2-2

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη στην Ολλανδία με την Τβέντε, με σκορ 2-2.



Εικόνα του αγώνα
Ματσάρα στο Twente Stadion με την πρωτάρα στη διοργάνωση Τβέντε, να κάνει δύσκολη τη ζωή της περσινής κατόχου του τίτλου, Ίντερ.

Τι κι αν οι Ιταλοί κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ, με τέρμα του Σνάιντερ στο 13', οι γηπεδούχοι δε σάστισαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν τη μάχη.

Ο Γιάνσεν από μια στημένη φάση έφερε το ματς στα ίσα, επτά λεπτά αργότερα μετά το τέρμα του Σνάιντερ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάνσεν προκάλεσε και το δεύτερο γκολ της Τβέντε στο 30ο λεπτό, όταν μετά από δικό του τέρμα, ο Μιλίτο στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ, με όπλο την εμπειρία τους και την ικανότητα του Ετό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Καμερουνέζου επιθετικού, στο 41ο λεπτό του αγώνα.
Καρέ - καρέ 13' Γκολ: Σουτ του Μιλίτο, ο Μιχαΐλοφ απέκρουσε και ο Σνάιντερ στο ριμπάουντ με σουτ κάνει το 0-1.
20' Γκολ: Ο Γιάνσεν με φάουλ ισοφαρίζει για τους Ολλανδούς.
30': Γκολ: Κόρνερ του Γιάνσεν ο Μιλίτο βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
41' Γκολ: Ο Ετό με δυνατό τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει για την Ίντερ.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο δαιμονιώδης ρυθμός έπεσε, με τη λογική να επικρατεί του πάθους. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, με το 2-2 να παραμένει ωστόσο μέχρι το τέλος.

Κλειδί
Η γρήγορη απάντηση της Τβέντε στο γκολ της Ίντερ, δεν άφησε περιθώρια στους Ιταλούς, να διαχειριστούν το προβάδισμα. Όταν μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους, όλα έδειχναν, ότι δύσκολα θα έχαναν το ματς από αυτή την Ίντερ.

MVP
Ο Γιάνσεν είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του. Αρχικά πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ  από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και εν συνεχεία εκτελεί το κόρνερ, από το οποίο προέρχεται το δεύτερο γκολ της Τβέντε. Κάθε στημένο του δε, προκαλούσε αναταραχή στην άμυνα των Ιταλών.

Αδύναμος κρίκος
Σίγουρα οι απαιτήσεις που έχει κανείς, από μία πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι σε μια πρωτάρα στη διοργάνωση, είναι πολλές. Η Ίντερ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα, που μπορούσε ανά πάσα στιγμή, να προκαλέσει τη ζημιά.

Writen by Nick. Από το Blogger.