ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας πανηγύρισε η Ίντερ. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε και διατηρήθηκε για 42ο παιχνίδι αήττητη στο “Σαν Σίρο”.






Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Λούσιο, αλλά κόντρα στους “φριουλιάνι” αντιμετωπίζουν πάντα πρόβλημα. Τους το υπενθύμισε στο 31' ο Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια και σκόρπισε προβληματισμό στον κόσμο των “νερατζούρι”. Ο Σάμουελ Ετόο ήταν αυτός που τελικά έδωσε τη λύση με γκολ στο 67' και επέτρεψε στον Ράφα Μπενίτεθ να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στον πάγκο της Ίντερ.



Από κει και πέρα, Ρόμα και Μίλαν πέρασαν ένα... δράμα στα παιχνίδια με Κάλιαρι και Τσεζένα. Οι "τζιαλορόσι" γνώρισαν τη συντριβή με 5-1(!) και οι "ροσονέρι" ηττήθηκαν 2-0 στο ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (σσ. ο Παπασταθόπουλος ξεκίνησε βασικός). Συγκεκριμένα, η Τσεζένα προηγήθηκε στο 31' με τον Μπογκντάνι και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τζακερίνι. Παρά την πίεση που άσκησε στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.



Οσον αφορά στη Ρόμα, η κακή μέρα από το πρώτο μέρος φάνηκε. Η Κάλιαρι προηγήθηκε με 4-1 στα πρώτα 45 λεπτά(!), η Ρόμα έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπουρντίσο, έχασε και τον Τότι με τραυματισμό, με αποτέλεσμα το 5-1 να έρθει... φυσιολογικά.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής



Ίντερ-Ουντινέζε 2-1

(7' Λούσιο, 67' Ετό - 31' Φλόρο Φλόρες)



Κάλιαρι-Ρόμα 5-1

(11' Κόντι, 23' πέν. και 48' Μάτρι, 38' Ακουαφρέσκα, 88' Λατσάρι - 18' Ντε Ρόσι)



Τσεζένα-Μίλαν 2-0

(31' Μπογκντάνι, 44' Τζακερίνι)





Κυριακή 12/09



Μπρέσια-Παλέρμο

Κατάνια-Πάρμα

Τζένοα-Κιέβο

Γιουβέντους-Σαμπντόρια

Λάτσιο-Μπολόνια

Λέτσε-Φιορεντίνα

Νάπολι-Μπάρι



ΣΧΟΛΙΟ:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΘΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ  SERIA A

Writen by Nick. Από το Blogger.