Προβλέψεις για την Πρέμιερ Λιγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ
ΠΡΟΤΑΣΗ:2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ
ΠΡΟΤΑΣΗ  Χ2

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
Read more...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.- ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΙΝΤΖ
ΠΡΟΤΑΣΗ:2-3 ΓΚΟΛ

ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
Read more...

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ Σ/Κ!
Read more...

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!
Read more...

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Read more...

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1

Για να πάρεις αποτέλεσμα στην έδρα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και αλάνθαστος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κρατήσεις μπάλα για να σπάσεις το ρυθμό. Αυτά τα στοιχεία δεν υπήρχαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με την μεγάλη κλάση των αστεριών της Μπαρτσελόνα, χάθηκε η μπάλα.
Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με όλα της τα αστέρια στο τερέν του «Καμπ Νόου» σε σύστημα 4-1-4-1 και ο Νιόπλιας άλλαξε το σύστημα του Παναθηναϊκού σε 4-3-2-1 προκειμένου να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του με τρία αμυντικά χαφ. Η μοναδική αλλαγή στην 11αδα, σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη, ήταν η είσοδος του Κατσουράνη στη θέση του Νίνη, ενώ ο Καραγκούνης έμεινε -λανθασμένα- στον πάγκο, αφού θα μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κερδίσει κάποια φάουλ για να κόψει το ρυθμό των γηπεδούχων.
Η Μπαρτσελόνα – που προερχόταν από την απρόσμενη ήττα από τη Χέρκουλες - έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της από το καλημέρα και στο δεύτερο λεπτό ο Τζόρβας απέκρουσε τη κεφαλιά του Μέσι, ενώ στο 5΄ ο διεθνής τερματοφύλακας σταμάτησε εντυπωσιακά τον Τσάβι. Ο Παναθηναϊκός άντεξε στο πρώτο κύμα πίεσης των Ισπανών και στην πρώτη αντεπίθεση του κατάφερε να αιφνιδιάσει, με τον Γκοβού να ανοίγει το σκορ στο 20΄ έπειτα από την εξαιρετική ασίστ με τακουνάκι του Σισέ. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Μέσι έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του «τριφυλλιού» από την εξαιρετικά μπαλιά του Τσάβι και ο Αργεντινός άσος απάντησε άμεσα για τη Μπαρτσελόνα.
Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και στο 33΄ ο Βίγια έκανε το 2-1 εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των παικτών του Νιόπλια σε στημένη μπάλα (κόρνερ). Η ελληνική ομάδα στάθηκε τυχερή στο 42΄ όταν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησαν άψογα τη μπάλα και το σουτ του Μέσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο στο 45΄ ο γαλαξίας αστέρων έκρυψε και πάλι τη μπάλα και ο Αργεντινός πέτυχε το 3-1.
Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα συνέχισε κατά διαστήματα να αποδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου. Στο 53΄ ο Μέσι κέρδισε το πέναλτι από τον Καντέ αλλά ο Τζόρβας του στέρησε το χατ τρικ. Οι γηπεδούχοι αν και κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια δημιουργούσαν φάσεις όποτε ήθελαν. Σε μία από αυτές, στο 78', ο Πέδρο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 έπειτα από το διπλό δοκάρι του Μέσι.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών της Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ντάνιελ Άλβες να διαμορφώνει το τελικό 5-1.
ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στο «Καμπ Νόου» αλλά στην πρώτη φάση της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ του Γκοβού, δέχτηκε την ισοφάριση. Το προβάδισμα του κράτησε μόλις δύο λεπτά και δεν κατάφερε να αγχώσει τους γηπεδούχους.
MVP
Ο Λιονέλ Μέσι μας έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι γιατί είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Simple the best!
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
Η αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού. Ο Βύντρα δεν είχε βοήθειες από τον αρνητικό Λέτο και τα ρήγματα ήταν συνεχή. Επίσης, το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ελληνική άμυνα ήταν «φτηνό» για ματς τέτοιου επιπέδου.


Read more...

Κοπεγχάγη-Ρούμπιν Καζάν 1-0

Ενα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί τον Παναθηναϊκό ήρθε στην Κοπεγχάγη, αφού η ομώνυμη ομάδα επικράτησε την ύστατη στιγμή της Ρούμπιν Καζάν και πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς της στον όμιλο. Το γκολ που έκρινε το ματς ένας πρώην πράσινος, ο Εντόι.
Read more...

Βέρντερ Βρέμης - Τότεναμ 2-2

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Βέρντερ Βρέμης και Τότεναμ στο Weserstadion, με τους Άγγλους να παίρνουν το προβάδισμα με 2-0, αλλά να μην καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στη νίκη.


Εικόνα του αγώνα
Η πρωτάρα στη διοργάνωση Τότεναμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με θράσος, δείχνοντας στην πολύπειρη Βέρντερ, ότι θα φτύσει αίμα για να την κερδίσει.

Τα σπιρούνια δεν έδειξαν να χαμπαριάζουν από άγχος, πίεσαν από νωρίς και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Γερμανούς. Μόλις στο 13ο λεπτό μάλιστα, με αυτόγκολ του Πασάνεν, μετά από παράλληλη σέντρα του Μπέιλι, η αγγλική ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 18' ο Κράουτς, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε τι άλλο, νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς της Βέρντερ και με δυνατή κεφαλιά, έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Βίζε.

Ο ρύθμος  του αγώνα από πλευράς Τότεναμ έπεσε με την πάροδο του χρόνου, με τη γερμανική ομάδα να δείχνει να συνέρχεται από το σοκ και να ξαναμπαίνει στο ματς λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Αλμέιδα, ο οποίος νίκησε με κοντινή κεφαλιά τον Κουντιτσίνι μετά από σέντρα του Γουέσλι.

Στο δεύτερο μέρος και πριν καλά – καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, μεταμορφώνοντας το σκηνικό του αγώνα.
Καρέ - καρέ 12' Γκολ: Σέντρα του Μπέιλι, ο Κράουτς πήγε να μπει στην πορεία της μπάλας, με τον Πάσανεν στην προσπάθειά του να απομακρύνει να πετυχαίνει γκολ εις βάρος της ομάδας του.
18 Γκολ: Ο Κράουτς, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαν ντερ Φάαρτ από αριστερά κάνει το 0-2.
43' Γκολ: Ο Αλμέιδα με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γουέσλι μειώνει για τη Βέρντερ.
47' Γκολ: Ο Μαρίν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει για την Βέρντερ.


Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι πίεσαν για ένα τρίτο τέρμα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το 2-2 να παραμένει ωστόσο μέχρι το τελικό σφύριγμα του Μάσιμο Μπουσάκα.

Κλειδί
Το γεγονός πως η Βέρντερ κατάφερε να μειώσει πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, της έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κυνηγήσει με διαφορετική ψυχολογία την ισοφάριση. Δεν χρειάστηκε μάλιστα πάνω από δύο λεπτά στην επανάληψη, για να το καταφέρει.

MVP
Ο Πίτερ Κράουτς ήταν πανταχού παρών, είχε συμμετοχή στο πρώτο τέρμα της ομάδας του, πέτυχε το δεύτερο, απείλησε για ένα τρίτο ενώ έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον στο γήπεδο.

Αδύναμος κρίκος
Η Τότεναμ, ναι μεν κατάφερε να μπει από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ και μάλιστα με δύο τέρματα, φτάνοντας τελικά στο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το γεγονός πως δεν κατάφερε να διατηρήσει ένα σκορ ασφαλείας, είναι αν μη τι άλλο το πλέον αρνητικό στοιχείο στον αγώνα.

Read more...

Τβέντε - Ίντερ 2-2

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη στην Ολλανδία με την Τβέντε, με σκορ 2-2.


Εικόνα του αγώνα
Ματσάρα στο Twente Stadion με την πρωτάρα στη διοργάνωση Τβέντε, να κάνει δύσκολη τη ζωή της περσινής κατόχου του τίτλου, Ίντερ.

Τι κι αν οι Ιταλοί κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ, με τέρμα του Σνάιντερ στο 13', οι γηπεδούχοι δε σάστισαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν τη μάχη.

Ο Γιάνσεν από μια στημένη φάση έφερε το ματς στα ίσα, επτά λεπτά αργότερα μετά το τέρμα του Σνάιντερ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάνσεν προκάλεσε και το δεύτερο γκολ της Τβέντε στο 30ο λεπτό, όταν μετά από δικό του τέρμα, ο Μιλίτο στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ, με όπλο την εμπειρία τους και την ικανότητα του Ετό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Καμερουνέζου επιθετικού, στο 41ο λεπτό του αγώνα.
Καρέ - καρέ 13' Γκολ: Σουτ του Μιλίτο, ο Μιχαΐλοφ απέκρουσε και ο Σνάιντερ στο ριμπάουντ με σουτ κάνει το 0-1.
20' Γκολ: Ο Γιάνσεν με φάουλ ισοφαρίζει για τους Ολλανδούς.
30': Γκολ: Κόρνερ του Γιάνσεν ο Μιλίτο βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
41' Γκολ: Ο Ετό με δυνατό τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει για την Ίντερ.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο δαιμονιώδης ρυθμός έπεσε, με τη λογική να επικρατεί του πάθους. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, με το 2-2 να παραμένει ωστόσο μέχρι το τέλος.

Κλειδί
Η γρήγορη απάντηση της Τβέντε στο γκολ της Ίντερ, δεν άφησε περιθώρια στους Ιταλούς, να διαχειριστούν το προβάδισμα. Όταν μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους, όλα έδειχναν, ότι δύσκολα θα έχαναν το ματς από αυτή την Ίντερ.

MVP
Ο Γιάνσεν είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του. Αρχικά πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ  από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και εν συνεχεία εκτελεί το κόρνερ, από το οποίο προέρχεται το δεύτερο γκολ της Τβέντε. Κάθε στημένο του δε, προκαλούσε αναταραχή στην άμυνα των Ιταλών.

Αδύναμος κρίκος
Σίγουρα οι απαιτήσεις που έχει κανείς, από μία πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι σε μια πρωτάρα στη διοργάνωση, είναι πολλές. Η Ίντερ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα, που μπορούσε ανά πάσα στιγμή, να προκαλέσει τη ζημιά.
Read more...

ΤΒΕΝΤΕ-ΙΝΤΕΡ

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά οι δύο ομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις χώρες τους. Η Τβέντέ έκανε την μίνι έκπληξη, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, πάνω από Άγιαξ και Αίντχόφεν.Από την άλλη πλευρά η Ίντερ με τον Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τα πάντα σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι δύο ομάδες έχουν και άλλα κοινά στοιχεία, αφού παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα άλλαξαν προπονητές. Πλέον στον πάγκο της ομάδας της Τβέντε βρίσκεται ο Μισέλ Πρεντόμ, ενώ σε αυτόν της Ίντερ ο Ράφα Μπενίτεθ.
Η Τβέντε δεν βρίσκεται μέσα στις μεγάλες δυνάμεις του Ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξε τα δόντια της πέρυσι. Φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και βρίσκεται πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Έχουμε πει ότι από την ομάδα έχουν φύγει οι Ν’ Κούφο, Πέρεζ και Στοχ, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έδωσε πολλά χρήματα για να πάρει τον Γιάνκο.
Η Ολλανδική ομάδα κάνει πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα την έφερε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Στον Ολλανδικό τύπο μίλησε ο μέσος Μπράμα, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει θετικό αποτέλεσμα. « Πάντα κάνουμε πολλές ευκαιρίες στο γήπεδο μας. Είμαστε οι πρωταθλητές Ολλανδίας και έχουμε και εμείς τις δικές μας πιθανότητες».
Η Τβέντε στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, επικράτησε της Φένλο με 1-2, σκοράροντας με τους Ρουίζ και Ροσάλες.
Στα αγωνιστικά ο Μισέλ Πρεντόμ σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα από 4-4-2, σε 4-3-3, έχοντας τους Ρουίζ και Σαντλί στα δύο άκρα και τον Γιάνκο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντάνι Λάνζαατ αναμένεται να πάρει την θέση στην ενδεκάδα του Ντε Γιονγκ.
Από την άλλη πλευρά η Ίντερ προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Ουντινέζε με 2-1, πετυχαίνοντας γκολ με τους Λούσιο και Ετό.
Σε σχέση με αυτό το ματς, στην διάθεση του προπονητή της Ίντερ, θα βρίσκεται ο Μαϊκόν και έτσι ο Ζανέτι θα ανέβει στα χαφ μαζί με τον Καμπιάσο. Εκτός θα μείνουν οι Τιάγκο Μότα και Ντέγιαν Στάνκοβιτς με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Read more...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουνσον περιμένει φίλους στο Θέατρο των Ονείρων αφού η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σκωτίας Γκλάσκοου Ρέιντζερς στην αυλαία του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προέρχονται από ακόμη μια γκέλα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ αφού παραχώρησαν ισοπαλία (3-3) στην Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.
Υπό άλλες συνθήκες το «Χ» δεν θα ήταν αποτυχία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σαν… ήττα. Μην ξεχνάμε πως μέχρι και το 90ο λεπτό το σκορ ήταν 1-3 αλλά με ένα γκολ του Κέιχιλ στο 91ο (!) λεπτό και άλλο ένα του Πιένναρ στο 92ο (!) η Έβερτον κατάφερε να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Σερ Άλεξ με το δίκιο του μετά την λήξη του αγώνα τα είχε με θεούς και δαίμονες αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του φέτος «πετούσε» δικούς της βαθμούς στο φινάλε.
Μόλις στην προηγούμενη έξοδο τους , στο Φούλαμ, δέχτηκαν και πάλι γκολ στο 89ο λεπτό δέχτηκαν την ισοφάριση (2-2) ενώ είχαν νωρίτερα καταφέρει να προηγηθούν στο 83ο με 1-2 και να χάσουν και πέναλτι για το 1-3 στο 87ο!
Με τέτοιες ανώριμες εμφανίσεις το πρωτάθλημα θα καταλήξει στο Λονδίνο ( Τσέλσι ή Άρσεναλ) αλλά η αλήθεια είναι πως ο «μαραθώνιος» της Πρέμιερ Λιγκ είναι ακόμη στις πρώτες του στροφές.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός θέλει να τα αφήσει προς το παρών όλα αυτά πίσω του και το καλύτερο «φάρμακο» θα είναι μια νίκη και εάν είναι δυνατόν με πειστική εμφάνιση απέναντι στους συμπατριώτες του.
Λογικά θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρίο Φέρτιναντ ο οποίος έχει λείψει πάρα πολύ από τα μετόπισθεν της ομάδας. Βίντιτς και Τζόνι Έβανς είναι επιρρεπείς στα λάθη και οι… αριθμοί των τερμάτων που έχει παθητικό ήδη η Μάντσεστερ.Γ μιλάνε από μόνοι τους.
Στην επίθεση η επιστροφή του Ρούνεϊ στην 11άδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού κόντρα στα «ζαχαρωτά» δεν έπαιξε μετά τα πρωτοσέλιδα και τον ντόρο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική του ζωή αλλά πλέον είναι έτοιμος.
Από εκεί και πέρα ίσως πάρουν κάποιες ανάσες ο αρχηγός Γκίγκς και ο Πολ Σκόουλς που στην ηλικία τους είναι δύσκολο να παίζουν κάθε τρεις ημέρες με τον Βαλέντσια , τον Κάρικ και τον Παρκ να ερίζουν για τις θέσεις τους.

Η Ρέιντζερς έχουν ξεκινήσει ιδανικά στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με πιο πρόσφατο το 2ιπλό μέσα στην έδρα της Χάμιλτον με 1-2 χάρη σε ένα γκολ του Μίλερ στο τελευταίο λεπτό.
Ο τελευταίος είναι ο MVP μέχρι τώρα στην ομάδα αφού έχει πετύχει 6 γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και δικαιωματικά έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του αφήνοντας στον πάγκο είτε τον Τζέιμς Μπίτι είτε τον διεθνή Κροάτη Γέλαβιτς.
Ενδεχομένως κόντρα στην Μάντσεστερ.Γ να τους αφήσει και τους δυο στον πάγκο εάν ο Γουόλτερ Σμιθ αποφασίσει να παίξει πιο συντηρητικά με «4-5-1» μέσα στο Θέατρο των Ονείρων λόγω συνθηκών.
Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς που φιλοξένησαν Σκοτσέζικη ομάδα με πιο πρόσφατή αυτή απέναντι στην Σέλτικ την σεζόν 2008/09.
Ο Φέργκιουσον μέτρησε 35 γκολ σε 66 συμμετοχές με την φανέλα της Ρέιντζερς την διετία 1967-1969 ενώ έχασε και τον πρώτο τίτλο της καριέρα του από τους Διαμαρτυρόμενους στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας το 1979 όντας στον πάγκο της Αμπερντίν.
Read more...

Ντέρμπι στο Ζερλάν

Στο Ζερλάν η Λυών αντιμετωπίζει την Σάλκε και θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στην εκκίνηση της διοργάνωσης. Στο Σαμπιονά δεν έχει κάνει καλή αρχή αφού ο απολογισμός 1-2-2 δεν αντιπροσωπεύει ομάδα που όχι μόνο κάνει πρωταθλητισμό αλλά θέλει να πάρει εκ νέου τα σκήπτρα από την Μαρσέιγ.


 

Το συγκρότημα του Κλόντ Πιουέλ έχει μόλις μια νίκη και αυτή με την ψυχή στο στόμα απέναντι στην νεοφώτιστη Μπρεστ (1-0) ενώ την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στην Βαλενσιέν (1-1).
Σε εκείνο το ματς δεν έπαιξαν ο αμυντικός Σισοκό, ο αρχηγός Κρις και οι μέσοι: Έντερσον- Ντελγκάδο οι οποίοι δεν θα είναι έτοιμοι ούτε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας.
Στο αντίποδα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μπαστός είναι ετοιμοπόλεμος και μαζί με τον Τζίμι Μπρίαν ( για τον οποίο ξόδεψε έναν… σκασμό λεφτά το καλοκαίρι για να τον πάρει από την Ρεν) αλλά και τον «πολύ» Γιουρκούφ θα είναι τα «όπλα» του Πιουέλ για να φτάσει στο «τρίποντο».
Μην ξεχνάμε πως η Λυών με την είσοδο της πέρσι στα ημιτελικά του θεσμού έχει δημιουργήσει φέτος πολλές προσδοκίες και στους φίλους της αλλά και σε ουδέτερους.
Η Σάλκε ταξιδεύει στο Ζερλάν με στόχο να πάρει την νίκη ή έστω την ισοπαλία που υα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή μετά το θλιβερό ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα που «μεταφράζεται» σε τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Πιο πρόσφατη το 0-2 από την Χόφενχάιμ εκτός έδρας η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε από «φτωχή» εμφάνιση με τον Ραούλ να περπατάει στο γήπεδο και τον Χούντελαρ να απειλεί ελάχιστα έχοντας ως άλλοθι πως πρόλαβε να κάνει μόλις δυο προπονήσεις πριν τον ρίξει κατευθείαν στο ματς ο Μάγκατ.
Ο τελευταίος είναι πλέον σε δυσχερή θέση αφού αν δεν πάρει αποτέλεσμα στο Ζερλάν ή την επόμενη αγωνιστική στο τοπικό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου στο Γκέζερκίλχεν.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καλές αναμνήσεις φιλοξενώντας Γερμανικές ομάδες αφού μετρούν δυο ήττες σε ισάριθμα ματς με «θύτη» την Μπάγερν Μονάχου με πιο πρόσφατο το περσινό 0-3 στα ημιτελικά του θεσμού.
Read more...

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΡΟΣ 2

ΛΥΩΝ-ΣΑΛΚΕ
ΠΡΟΤΑΣΗ:UNDER ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1 Η OVER

MΠΕΝΦΙΚΑ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1 H OVER
Read more...

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΡΟΣ 1

Τβέντε-Ίντερ
πρόταση:OVER
Kοπεγχάγη-Ρούμπιν Καζάν
πρόταση:OVER
Mπούρσασπορ-Βαλένθια
πρόταση:over ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ!
Read more...

ΚΟΥΒΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟ Χ ΤΗΣ ΑΛΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΣΙΕΔΑΔ.ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ Η ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 5-5 ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΤΟΟΥΚ ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!
Read more...

Το αλφαβητάρι του Τσάμπιονς Λιγκ μερος 2

Κοπεγχάγη: Συμμετέχει για δεύτερη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αποτελεί τον πιο «βατό» αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα είναι ικανή να πάρει έξι πόντους από τους Δανούς του Στάλε Σολμπάκεν, οι οποίοι απέκλεισαν τις Μπάτε Μπόρισοφ και Ρόζενμποργκ αλλά δεν «τρομάζουν». Ένας πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», ο Ντάμε Ν’ Ντόι αποτελεί το αστέρι της Κοπεγχάγης, ενώ προσοχή χρειάζονται και οι Βραζιλιάνοι Κλαουντεμίρ, Σέζαρ Σαντίν. Στο ρόστερ υπάρχει ένας ακόμα παλιός γνώριμος, ο Μίκαελ Άντονσον.




Λιονέλ Μέσι: Πρόπερσι το κατέκτησε σκοράροντας στον τελικό. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με οκτώ γκολ και ένα απίστευτο «καρέ» κόντρα στην Άρσεναλ στον προημιτελικό, αλλά η Ίντερ του Μουρίνιο τον σταμάτησε. Ο μικρόσωμος Αργεντινός είναι αναμφίβολα αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ο νούμερο 1 κίνδυνος για την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και ομάδων μεγαλύτερου βεληνεκούς. Όλοι απολαμβάνουμε τις «ομορφιές» , αρκεί να μη γίνονται… εναντίον μας!



Μπαρτσελόνα: Θεωρείται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και όχι άδικα. Παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ντάνι Άλβες και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια προκαλούν «πονοκέφαλο» σε κάθε αντίπαλο. Η… ατυχία έστειλε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο της. Εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, γήπεδο-στολίδι και υπέροχο ποδόσφαιρο συνθέτουν τα συστατικά της μεγάλης Μπαρτσελόνα.



Νταβίντ Βίγια: Έρχεται «ζεστός» από τα πέντε γκολ που πέτυχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο (πρώτος σκόρερ) και μετά από την κατάκτησή του στοχεύει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 29 του έκανε το άλμα από τη Βαλένθια στη Μπαρτσελόνα και «διψάει» για τίτλους, αφού σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει μόνο δύο Κύπελλα! Με πάνω από 200 γκολ στη δεκαετή καριέρα του θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και οι Μπουμσόνγκ-Καντέ θα έχουν πολύ δύσκολο έργο προσπαθώντας να τον εξουδετερώσουν.



Ξενίζει: Η απουσία δύο «τεράστιων» ευρωπαϊκών ομάδων, της Λίβερπουλ των πέντε τροπαίων και της Γιουβέντους των επτά τελικών. Πέρυσι αποκλείστηκαν στους ομίλους και τερμάτισαν έβδομες στα πρωταθλήματά τους, μένοντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εκατομμύρια των οπαδών τους είναι υποχρεωμένα να αρκεστούν στην προσπάθεια κατάκτησης του Europa League. Μια ακόμα ομάδα με δύο «μεγάλες κούπες» στην τροπαιοθήκη της, η Πόρτο, θα παρακολουθήσει από την… τηλεόραση τη φετινή διοργάνωση.



ΟΑΚΑ: Το φετινό καλοκαίρι μας απασχόλησε περισσότερο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του. Η τύχη βοήθησε τον Παναθηναϊκό, αφού θα αγωνιστεί εκτός στο πρώτο του παιχνίδι και όλα θα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί κατά σειρά τις Κοπεγχάγη, Ρούμπιν Καζάν και Μπαρτσελόνα. 20 μήνες μετά την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για τους «16» του 2008-09, το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (ο αγώνας με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν προκριματικός).



Παναθηναϊκός: Ένας τελικός (1971), δύο ημιτελικοί (1985, 1996), αρκετές προκρίσεις σε προημιτελικούς και «16». Ο Παναθηναϊκός φέτος θέλει να χαρίσει ξανά στους οπαδούς του στιγμές ευρωπαϊκής δόξας. Η πρόκριση πίσω από τη Μπαρτσελόνα είναι απόλυτα εφικτή για μια ομάδα με παίκτες όπως ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Λέτο, ο Ζιλμπέρτο και οι Έλληνες διεθνείς, το «σεντόνι» ετοιμάζεται να τεντωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι οπαδοί του να ταξιδέψουν σε Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Καζάν για να στηρίξουν την ομάδα τους.



Ρούμπιν Καζάν: Η κληρωτίδα δεν έκανε τη χάρη στον Παναθηναϊκό και «έβγαλε» από το τέταρτο γκρουπ την ισχυρότατη Ρούμπιν Καζάν. Η πρωταθλήτρια Ρωσίας διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ (ξεχωρίζει ο Ομπαφέμι Μάρτινς), ξόδεψε αρκετά χρήματα για να ενισχυθεί στις μεταγραφές (Σαλβατότε Μποτσέτι και Κάρλος Εντουάρντο τα μεγαλύτερα «χτυπήματα») και η λογική λέει ότι θα παλέψει με τον νταμπλούχο Ελλάδας για τη δεύτερη θέση. Το ταξίδι στις όχθες του Βόλγα τον Νοέμβριο δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.



Σισέ: Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο κατέκτησε το 2005 με τη Λίβερπουλ (αγωνίστηκε στον τελικό με τη Μίλαν) μετά από τρία χρόνια και θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του εκπροσώπου της Ελλάδας. Πέρυσι σκόραρε πέντε φορές στο Europa League, «εκτελώντας» τη Ρόμα στους «32». Ο Σισέ θα είναι αναμφίβολα ο σημαιοφόρος του «τριφυλλιού» στην προσπάθειά του για διάκριση στη διοργάνωση.



Τρόπαιο: Έχει χαρακτηριστεί το «ιερό δισκοπότηρο» του διασυλλογικού ποδοσφαίρου. Έντεκα σύλλογοι το έχουν κατακτήσει από τότε που το Κύπελλο Πρωταθλητριών μετατράπηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (από δύο), Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Γιουβέντους, Άγιαξ, Πόρτο και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στα… τεχνικά τώρα, έχει ύψος 74 εκατοστά, βάρος 5.7 κιλά και προκαλεί… ονειρώξεις στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ!



Ύμνος: «Die Meister… Die Besten… Les meilleurs Equipes… The Champions!» Το κλασικό αριστούργημα του Γκέοργκ Φρίντιχ Χέντελ «ο ιερέας Ζάντοκ» διασκευάστηκε το 1992 από τον Τόνι Μπρίτεν, εκτελέστηκε από τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα και συνοδεύει αδιαλείπτως την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο από τότε. Έχει διάρκεια τρία λεπτά και θεωρείται το πιο αναγνωρίσιμο άκουσμα για τους ποδοσφαιρόφιλους, ενώ δεν έχει βγει ποτέ σε CD και διατεθεί ποτέ προς πώληση στην αυθεντική εκδοχή του.



Φίλαθλοι: Κατάμεστα θα είναι τα γήπεδα των 32 συλλόγων που θα αγωνιστούν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι φίλαθλοί τους περιμένουν πως και πώς να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες εντός έδρας. Πέρυσι διατέθηκαν στους 125 αγώνες της διοργάνωσης πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια, αριθμός που αναμένεται να διατηρηθεί σταθερός φέτος αφού η «δίψα» των φιλάθλων για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστια. Ορισμένες φορές δεν λείπουν τα έκτροπα, αλλά συνήθως τα γήπεδα παρουσιάζουν μια όμορφη εικόνα χάρη στην εφευρετικότητα όσων τα γεμίζουν.



Χρήμα: Πέρυσι οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιράστηκαν… 581.785.000 ευρώ (!), με τη νικήτρια Ίντερ να παίρνει τη μερίδα του λέοντος (29 εκ. ευρώ). Πέρα από το πρεστίζ, η διοργάνωση μοιράζει και άφθονα χρήματα στους συλλόγους που αγωνίζονται αφού πλην του market pool της UEFA υπάρχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγοί και τα έσοδα από τις μπουτίκ. Στις ομάδες που απλά παίρνουν μέρος στους ομίλους δίδεται ένα πριμ συμμετοχής 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως πριμ των αγώνων που η κάθε ομάδα θα δώσει στους ομίλους.



Ψύχρα: Γάντια και σκουφιά πρέπει να ετοιμάσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού θα ταξιδέψουν Νοέμβριο στη Ρωσία (Ρούμπιν Καζάν) και Δεκέμβριο στη Δανία (Κοπεγχάγη)! Πρόβλημα και για τις Τσέλσι, Μαρσέιγ, Ζίλινα (έχουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον όμιλο), αλλά και για τις Άρσεναλ, Μπράγκα, Παρτιζάν που θα πάνε στο Ντόνετσκ να αντιμετωπίσουν τη Σαχτάρ. Φυσικά αν υπάρχει χιονισμένο γήπεδο θα δούμε και αγώνες με την κλασική κόκκινη μπάλα.



Ωωω!: Μεγάλοι παίκτες, κορυφαίοι προπονητές ιστορικές ομάδες, κατάμεστα γήπεδα, καλές διαιτησίες, συγκλονιστικές αναμετρήσεις, σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό, απρόσμενες εκπλήξεις, υπέροχο θέαμα… Όλα αυτά και πολλά ακόμα συνθέτουν το παζλ του Τσάμπιονς Λιγκ, της αναμφίβολα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα κάνει τους ποδοσφαιρόφιλους σε ολόκληρο τον κόσμο να αναφωνούν «ωωω!», εκστασιασμένοι από τις εντυπωσιακές ενέργειες των πρωταγωνιστών του. Παιδιά, καθίστε καλά, αρχίζει!
Read more...

Το αλφαβητάρι του Τσάμπιονς Λιγκ μερος 1

Καθίστε αναπαυτικά, ετοιμάστε τις πίτσες, τις μπίρες ή τέλος πάντων ότι προτιμάτε να σας συνοδεύει και ανοίξτε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνά σας: Το Τσάμπιονς Λιγκ 2010-11 αρχίζει την Τρίτη και το sport-fm.gr σας το παρουσιάζει… από το Α ως το Ω!




Αγγλικές ομάδες: Πέρυσι μετά από πολλά χρόνια δεν υπήρξε αγγλική εκπροσώπηση στα ημιτελικά. Φέτος η Τσέλσι του Κάρλο Αντσελότι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ έχουν μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ η φιλόδοξη Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ κάνει την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση. Με τον τελικό να διεξάγεται στο νέο «Γουέμπλεϊ», οι ομάδες του Νησιού έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να φτάσουν μέχρι το τέλος.



«Βαριά» ονόματα: «Υπερκούπωση» στον έβδομο όμιλο, οι σύλλογοι του οποίου έχουν κατακτήσει 20 τρόπαια, περισσότερα από ότι οι άλλοι επτά όμιλοι μαζί! Εννέα η Ρεάλ Μαδρίτης, επτά η Μίλαν και τέσσερα ο Άγιαξ, με την Οσέρ που συμπληρώνει να νιώθει ένα δικαιολογημένο… κόμπλεξ κατωτερότητας. Οι πρώτοι έξι όμιλοι έχουν από μια ομάδα που το έχει σηκώσει (Ίντερ, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μαρσέιγ κατά σειρά), ενώ στον όγδοο καμία εκ των Άρσεναλ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπράγκα, Παρτιζάν δεν έχει σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.



«Γουέμπλεϊ»: Ένα από τα πιο ιστορικά στάδια του κόσμου θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «Γουέμπλεϊ» ανακατασκευάστηκε πλήρως και εκεί θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012. Πλέον διαθέτει τέσσερις κολόνες των 137 μέτρων να στηρίζουν την σκεπή, 23 κυλιόμενες σκάλες για την άνοδο των θεατών στις κερκίδες, κινούμενη στέγη, 478 κυλικεία, 13 εστιατόρια με 2.000 καθίσματα, ξενοδοχείο με 200 κρεβάτια, 400 θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, 960 ανδρικές και 995 γυναικείες τουαλέτες! Έχει φιλοξενήσει ήδη πέντε τελικούς, ανάμεσά τους και το Άγιαξ-Παναθηναϊκός του 1971.



Διαιτητές: Πλην των παικτών του Παναθηναϊκού, ένας ακόμα Έλληνας θα υπάρχει στα γήπεδα όπου θα διεξάγονται αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τάσος Κάκος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, όπως έκανε ήδη στην προκριματική φάση, με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά και Δημήτρη Γκάγκα. Ο Ιταλός Νίκολα Ριτσιόλι, ο οποίος πέρυσι διαιτήτευσε -άψογα- τον τελικό ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν Μονάχου, θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική.



Εκπλήξεις: Δεν λείπουν ποτέ από τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και αυξάνουν το ενδιαφέρον. Πέρυσι είδαμε τη Ρούμπιν Καζάν και τη Ζυρίχη να επικρατούν εκτός έδρας των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει παλικαρίσιες ισοπαλίες από Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποκλείει στους «16» τη Σεβίλλη των πολλών αστέρων. Οι εκπλήξεις είναι το «αλατοπίπερο» του Τσάμπιονς Λιγκ και όποιος μεγάλος σύλλογος μπει χαλαρός στο γήπεδο θα το πληρώσει.



Ζοσέ Μουρίνιο: Πέρυσι με την Ίντερ κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά, μετά τον θρίαμβο της Πόρτο το 2004. Φέτος προπονεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά φιλοδοξία του είναι να την ανεβάσει ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από εννέα χρόνια. Ο «Special One» είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τη «Βασίλισσα» και θα μας απασχολήσει έντονα, τόσο λόγω των εκκεντρικών δηλώσεών του όσο και για τον ευφυή τρόπο με τον οποίο παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε κάθε αντίπαλο.



Ήττες: Χαποέλ Τελ Αβίβ, Μπούρσασπορ, Κοπεγχάγη, Ζίλινα και Παρτιζάν προκρίθηκαν στους ομίλους, γέμισαν τα ταμεία τους, έδωσαν χαρά στους οπαδούς τους αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. «Μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι απειλούν να τις φορτώσουν με πολλά γκολ και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να σπάσει το ρεκόρ του Λίβερπουλ-Μπεσίκτας 8-0 το 2007! Πέρυσι Μακάμπι Χάιφα και Ντέμπρετσεν έφυγαν χωρίς βαθμό από τους ομίλους, φέτος οι πέντε ομάδες που προαναφέραμε κινδυνεύουν να γίνουν «σάκος του μποξ» για τους αντιπάλους.



Θέαμα: Ο βασικός λόγος για τον οποίο βλέπουμε Τσάμπιονς Λιγκ και μοιραία… γκρινιάζουμε για την ελληνική Super League. Παικταράδες όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ρούνεϊ και ο Μιλίτο, αναμένεται να μας αφήσουν για μια ακόμα φορά άφωνους με τα «μαγικά» τους. Πλην των επιθετικών όμως, περιμένουμε να απολαύσουμε τις αποκρούσεις των Ζούλιο Σέζαρ και Κασίγιας, τις επελάσεις των Μαϊκόν και Ντάνι Άλβες, τον δυναμισμό των Φέρντιναντ και Τέρι, το γεμάτο ουσία παιχνίδι των Τσάβι και Φάμπρεγκας, αλλά και τις πανέξυπνες ενέργειες του Άριεν Ρόμπεν.



Ίντερ: Η κάτοχος του τροπαίου θέλει να γίνει ο πρώτος σύλλογος που θα το κατακτήσει για δεύτερη φορά από τότε που το Κύπελλο Πρωταθλητριών μετονομάστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδική απώλεια σε σχέση με το περυσινό ρόστερ είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά στον πάγκο πλέον κάθεται ο Ράφα Μπενίτεθ (θριαμβευτής το 2005) και όχι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο όμιλος είναι δύσκολος (Βέρντερ Βρέμης, Τότεναμ, Τβέντε) και οι «νερατζούρι» οφείλουν να διατηρήσουν «μέταλλο» του νικητή που είχαν πέρυσι για να διακριθούν ξανά.
Read more...

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ:Χ2
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ
ΠΡΟΤΑΣΗ:Χ
Read more...

Προβλέψεις

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!
Read more...

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ

Κυριακή 12/09




ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0

(29’ Χλωρός, 76΄ Βέντζος)



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

(45+ 1’ Θεοδωρίδης)



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0

(84’ Στεφανίδης)



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-1

(69’ Ζουρούδης)



ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1

(56’ Πεν. Πουλάκος -33’ Χανιώτης)



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 4-1

(1’, 45+ 1’ Ζαχαρόπουλος- 38’. 84’ Κατσίκης- 48’ Σάλτο)



ΒΕΡΟΙΑ-ΟΦΗ 1-0

(44’ Σαϊτιώτης)



ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-1

(8’ Γκίκας, 24’ Διαμάντης -21’ Ντοριβάλ
Read more...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1


(43' πεν. Σισέ)

Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0


(29' Μέλμπεργκ, 85' Ριέρα)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0


Ατρόμητος-Ηρακλής 1-1


(63' Περόνε- 89' Σολτάνι)

SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1


(51' Μαρσελίνιο - 9' Ριέρα)

Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης 0-1


(68' Μπούντιμιρ)

Λάρισα-Καβάλα 0-0


ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0


(Τζεμπούρ 26’, Καφές 70’)
Read more...

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

Εν μέσω του… πολέμου που ήδη έχουν ανοίξει οι «αιώνιοι» για την κυριαρχία στη Superleague, η ΑΕΚ υπενθύμισε ότι είναι εδώ!




Εμφανίζοντας -ειδικά στο πρώτο μέρος- την εικόνα που μοίρασε υποσχέσεις στο Σίδνεϊ, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού (26' Τζεμπούρ, 70' Καφές) και πέτυχε με στιλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.



Από τη φυσούνα είδε τα δέκα τελευταία λεπτά ο Μπάγεβιτς, που αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία από το διαιτητή Αμπάρκιολη.



Έλαμψαν από τους «κιτρινόμαυρους» οι Μάκος και Λαγός -σε καμία περίπτωση δεν θύμισαν την καλή εικόνα που είχαν δείξει στην Τούμπα οι παίκτες του Κοκότοβιτς.



Πως έπαιξε



Αρκετές εκπλήξεις -με βάση όσα αναμενόταν, αλλά και όσα δοκίμαζε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις- παρουσίασε στην ενδεκάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από τις βασικές επιλογές του Σερβοέλληνα τεχνικού απουσίαζαν οι νεοαποκτηθέντες Νασούτι-Πατσατζόγλου, αλλά και οι Ντιοπ-Λεονάρντο.



Έτσι, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Δέλλας, Μανωλάς και Γιάχιτς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Καφές, στην τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Τζεμπούρ.



Επιτέλους… Σίδνεϊ!



Ότι το άσχημο αγωνιστικό διάλειμμα -μετά το περίφημο τουρνουά του Σίδνεϊ- δεν υπήρξε ποτέ… προσποιήθηκε στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και ξεδίπλωσαν στο -όχι ακριβώς χαλί- της Ριζούπολης τα στοιχεία που δημιούργησαν ποδοσφαιρικές «φαντασιώσεις» στους οπαδούς τους το καλοκαίρι.



Με τους αυτοματισμούς να «βγαίνουν» για πρώτη φορά, την τριάδα των χαφ να συνεργάζεται άψογα μεταξύ της -αλλά και με τον Τζεμπούρ- και τον αρνητικό Ντιόγκο να μετατρέπει σε… αεροδιάδρομο για τον Μπερνς την αριστερή πλευρά του Πανσερραϊκού, η ΑΕΚ «φλέρταρε» ανά πάσα στιγμή με το γκολ.



Μπορεί, λοιπόν, να χρειάστηκε τρία τετ α τετ μέχρι να το… «ρίξει» (ο Τζεμπούρ δε μιμήθηκε τον Μπερνς, αλλά και τον… εαυτό του λίγο νωρίτερα) και να «ξόδεψε» τρεις ακόμα ευκαιρίες για να το επαναλάβει, ωστόσο η εικόνα της -περισσότερο και από το προβάδισμα- έδινε υποσχέσεις για τη συνέχεια.







…μετά το «γλύκισμα», Καφές!



Με διάθεση να ψάξει το γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς, αλλά χωρίς τη… φούρια πλέον του πρώτου μέρους, γύρισε από την ανάπαυλα η ΑΕΚ. Έχοντας την ασφάλεια που προσέφερε στα μετόπισθεν η εξαιρετική εμφάνιση των Δέλλα και Λαγού, οι παίκτες του Μπάγεβιτς συνέχιζαν να αναζητούν τη… διάσπαση του αμυντικού τείχους που είχε στήσει ο Πανσερραϊκός σε μεθοδικές και συνδυασμένες ενέργειες.



Αφού, λοιπόν, ο Σκόκο έκανε ένα… διάλειμμα σε αυτό το πνεύμα (απείλησε να σκοράρει… μόνος του από το κόρνερ), ο Παντελής Καφές έγινε -έστω και… από σπόντα- κατάληξη μιας ακόμα εξαιρετικής συνεργασίας (των Λαγού-Λυμπερόπουλου-Σκόκο) και έδωσε ασφάλεια στην «Ένωση».







Παρόλο, δε, που διάθεση υπήρξε και στη συνέχεια από τους «κιτρινόμαυρους» (Λαγός, Σκόκο και Λυμπερόπουλος πλησίασαν ένα ακόμα γκολ), το πιο θεαματικό στιγμιότυπο μέχρι τη λήξη το προσέφερε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που… σούταρε οργισμένος μια μπάλα -μετά από κίτρινη κάρτα στον Μάκο- και αποβλήθηκε από τον Αμπάρκιολη
Read more...

Προβλέψεις για την seria A γιανα πάτε ταμείο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

ΤΖΕΝΟΑ-ΚΙΕΒΟ
ΠΡΟΤΑΣΗ:OVER
Read more...

Προβλέψεις για την seria A

Σε λίγο θα έχουμε προβλέψεις για τα σημερίνα παιχνίδια στην Seria A
Read more...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SERIA B

ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΒΑΡΕΖΕ  3-1

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ        0-0

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ             1-1


ΝΟΒΑΡΑ-ΓΚΡΟΣΕΤΟ             2-1    

ΠΕΣΚΑΡΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ          0-2   

ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ-ΑΣΚΟΛΙ           2-4

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ            1-2

ΣΙΕΝΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ                3-1

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΠΟΡΤΟΓΚΡΟΥΑΡΟ  1-0
Read more...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας πανηγύρισε η Ίντερ. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε και διατηρήθηκε για 42ο παιχνίδι αήττητη στο “Σαν Σίρο”.






Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Λούσιο, αλλά κόντρα στους “φριουλιάνι” αντιμετωπίζουν πάντα πρόβλημα. Τους το υπενθύμισε στο 31' ο Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια και σκόρπισε προβληματισμό στον κόσμο των “νερατζούρι”. Ο Σάμουελ Ετόο ήταν αυτός που τελικά έδωσε τη λύση με γκολ στο 67' και επέτρεψε στον Ράφα Μπενίτεθ να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στον πάγκο της Ίντερ.



Από κει και πέρα, Ρόμα και Μίλαν πέρασαν ένα... δράμα στα παιχνίδια με Κάλιαρι και Τσεζένα. Οι "τζιαλορόσι" γνώρισαν τη συντριβή με 5-1(!) και οι "ροσονέρι" ηττήθηκαν 2-0 στο ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (σσ. ο Παπασταθόπουλος ξεκίνησε βασικός). Συγκεκριμένα, η Τσεζένα προηγήθηκε στο 31' με τον Μπογκντάνι και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τζακερίνι. Παρά την πίεση που άσκησε στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.



Οσον αφορά στη Ρόμα, η κακή μέρα από το πρώτο μέρος φάνηκε. Η Κάλιαρι προηγήθηκε με 4-1 στα πρώτα 45 λεπτά(!), η Ρόμα έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπουρντίσο, έχασε και τον Τότι με τραυματισμό, με αποτέλεσμα το 5-1 να έρθει... φυσιολογικά.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής



Ίντερ-Ουντινέζε 2-1

(7' Λούσιο, 67' Ετό - 31' Φλόρο Φλόρες)



Κάλιαρι-Ρόμα 5-1

(11' Κόντι, 23' πέν. και 48' Μάτρι, 38' Ακουαφρέσκα, 88' Λατσάρι - 18' Ντε Ρόσι)



Τσεζένα-Μίλαν 2-0

(31' Μπογκντάνι, 44' Τζακερίνι)





Κυριακή 12/09



Μπρέσια-Παλέρμο

Κατάνια-Πάρμα

Τζένοα-Κιέβο

Γιουβέντους-Σαμπντόρια

Λάτσιο-Μπολόνια

Λέτσε-Φιορεντίνα

Νάπολι-Μπάρι



ΣΧΟΛΙΟ:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΘΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ  SERIA A
Read more...

Έφτυσε αίμα η Ρεάλ

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 η Ρεάλ Μαδρίτης την Οσασούνα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το «τρίποντο» χάρη σε ένα γκολ του Ρικάρντο Καρβάλιο στο 48’, φτάνοντας έτσι τους τέσσερις και προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα κατά έναν.
Read more...

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Μπορείτε στο blog μας να ψηφίσετε πια ομάδα πιστεύετε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα .Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν και άλλες ψηφοφορίες και για τα ξένα πρωταθλήματα.Θέλουμε και την δική σας συμμέτοχη !!!
Read more...

Καλή αρχή να έχουμε

Σήμερα δυστυχώς στο κουπόνι δεν τα πήγαμε τόσο καλά,ελπίζουμε αύριο κα στην συνέχεια να τα πάμε καλύτερα μας συγχωρέσετε για κάποια λάθη που ίσως κάναμε σήμερα είναι αρχή ακόμα και θέλουμε την κατανόηση σας !!!
Read more...

Η Τουρκία στον τελικό!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς η Τουρκία επικράτησε 83-82 της Σερβίας και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τις ΗΠΑ. Ήρωας ο Τουντσερί που με λέι απ 0,5’’ πριν το τέλος πέτυχε το νικητήριο καλάθι, αλλά και ο Ερντέν που έκοψε στην εκπνοή τον Βελίτσκοβιτς. Πρώτος σκόρερ των «πλάβι» ο Κέσελι με 18 πόντους.




Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του τουρκικού μπάσκετ μετά το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2001. Τότε οι γείτονες είχαν ηττηθεί στο σπίτι τους από τη Σερβία. Τώρα έχουν μπροστά τους τις πανίσχυρες ΗΠΑ…



Ο αγώνας…



Η Σερβία φρόντισε να μετατρέψει το όπλο της έδρας σε μπούμερανγκ για την Τουρκία. Ξεκίνησε καλύτερα και μετά από έξι αγωνιστικά λεπτά βρέθηκε να προηγείται με 15-8, ωστόσο οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το άγχος και κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο σε απόσταση τριών πόντων (20-17).



Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου (26-25), όταν ο Σαβάνοβιτς με επτά συνεχείς προσωπικούς πόντους έφερε την ομάδα του για πρώτη φορά στο +8, 33-25. Οι «πλάβι» άντεξαν στις αντεπιθέσεις της Τουρκίας και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 42-35.



Οι παίκτες του Τάνιεβιτς με μπροστάρη τον Τούρκογλου χρειάστηκαν μόνο τριάμισι λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσουν σε 46-46, αλλά με ένα σερί 8-0 στο οποίο συνέβαλαν πετυχαίνοντας από ένα τρίποντο Τεόντοσιτς και Κέσελι έφεραν τη Σερβία ξανά στους οκτώ (54-46). Με τρίποντα από Τούρκογλου και Αρσλάν η Τουρκία πλησίασε και πάλι στον πόντο (56-55) για να ολοκληρωθεί η περίοδος με την ομάδα του Ίβκοβιτς μπροστά με 63-60.



Με τρίποντο του Τεόντοσιτς η Σερβία ξέφυγε με 72-64 πεντέμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν παραδόθηκαν. Βελτίωσαν την άμυνά τους και με τρίποντο του Τουντσερί προσπέρασαν με 76-75. Με το σκορ στο 78-77 ο Ασίκ κέρδισε φάουλ αλλά λόγω τραυματισμού (που πιθανώς και να προσποιήθηκε) ανέλαβε τις βολές ο Αρσλάν κάνοντας τι 79-77. Ο Τούρκογλου αστόχησε σε τρίποντο, όπως και ο Τεόντοσιτς, αλλά ο Κέσελι πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και με δύο βολές 28’’ πριν το τέλος έβαλε μπροστά τη Σερβία με 80-79. Ο Ερντέν με κάρφωμα (και αστοχώντας στη συμπληρωματική βολή) 16,8’’ για τη λήξη έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο ο Ράσιτς με ασίστ στον Βελίτσκοβιτς βοήθησε την ομάδα του να προηγηθεί 82-81 στα 4,3’’ πριν τη λήξη. Ο Τουντσερί με λέι απ έγραψε το 83-82 αφήνοντας μισό δευτερόλεπτο στη Σερβία, η οποία επιχείρησε στην τελευταία φάση την μπακ ντορ πάσα στον Βελίτσκοβιτς, αλλά ο Ερντέν με τάπα σφράγισε τη νίκη για την Τουρκία.



Δεκάλεπτα: 20-17, 42-35, 63-60,
Read more...

Την προσγείωσε…

Καμιά διάθεση για αστεία δεν είχαν οι ΗΠΑ, που επικράτησαν εύκολα της Λιθουανίας με 89-74 στον πρώτο ημιτελικό του Μουντομπάσκετ και θα βρεθούν σε τελικό της διοργάνωσης μετά από 16 χρόνια.




Γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ από τους νικητές, που είχαν έναν «σεληνιασμένο» Ντουράντ (38π. 9 ριμπ.). Έμεινε από… καύσιμα η Λιθουανία που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των παικτών του Μάικ Σιζέφσκι.

Γιαβτόκας (15π.) και Ποτσιους (13π.) οι καλύτερο των ηττημένων.



Νευρικά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τον αγώνα. Αστοχία στα σουτ και δυνατές άμυνες, ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα στο πρώτο πεντάλεπτο.



Οι Λιθουανοί, προσπαθούσαν να χτυπήσουν από κοντά με τον Γιαβτόκας, καθώς τα σουτ από μακριά δεν έβρισκαν στόχο.



Οι Αμερικάνοι άρχιζαν να «χτίζουν» μια διαφορά, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και κάνοντας πολλά κλεψίματα. Τα πολλά λάθη των Λιθουανών (5) και το τραγικό ποσοστό στα τρίποντα (1/7) έφεραν την διαφορά στο +11 (23-12).



Ο Ντουράντ, από την πλευρά των Αμερικάνων έμοιαζε σεληνιασμένος, έχοντας στο πρώτο δεκάλεπτο 17πόντους και έπαιζε μόνος του τους παίκτες του Κεζμούρα.



Οι Λιθουανοί κατάφεραν να μειώσουν στους οκτώ στις αρχές της δεύτερης περιόδου, αλλά ένα γρήγορο σερί των παικτών του Σιζέφσκι έφερε την διαφορά στο +17.



Το ημίχρονο τέλειωσε 42-27 με τους Λιθουανούς να έχουν τραγικά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα. Όχι ότι η ΗΠΑ είχε ποσοστά για...όσκαρ, είχε όμως έναν Ντουράντ που έκανε ότι ήθελε και τελείωσε το ημίχρονο με 24 πόντους.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λιθουανοί άρχισαν να βρίσκουν στόχο με μεγαλύτερη... συχνότητα από το πρώτο, ενώ και ο Γιαβτόκας... δούλευε και για τον Κλέιζα που ήταν άφαντος σε όλο το παιχνίδι.



Το 59-40, έγινε 65-55 με τον Ντελινινκάιτις να βρίσκει στόχο από μακριά. Οι Λιθουανοί έιχαν τη ευκαιρία να ρίξουν την διαφορά κάτω από τους 10π. όταν με το σκορ στο 71-60, αστόχησαν σε τρία τρίποντα.



Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Ο Ντουράντ συνέχισε το προσωπικό του "σόου'' με άξιο συμπαραστάτη του τον Όντομ (13π.) και το τελικό 89-74, έστειλε τους Αμερικάνους σε έναν τελικό Μουντομπάσκετ μετά από 16 χρόνια.



Tα δεκάλεπτα: 23-12,42-27,65-53, 89-74
Read more...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90' και ενώ όλα έδειχναν -βάσει και της εικόνας του ματς στο δεύτερο ημίχρονο- ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε με το γκολ του Περόνε (63') τους πρώτους του τρεις βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ο Σολτάνι ισοφάρισε για τον Ηρακλή σε 1-1 και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του!




Το ματς



Μας πήρε ο ύπνος…



Πολύ δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στο ματς.



Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό στο ξεκίνημά του, ωστόσο, ελέω και του βαρύ -λόγω της έντονης βροχόπτωσης- αγωνιστικού χώρου, το τέμπο «έπεσε».



Οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως, αμύνονταν σωστά και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να φανούν απειλητικοί.



Τα σουτ των Μελισσά (15') και Μπαζίνσκι (43') «έβγαλε» ο Ελευθερόπουλος και χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε.



…αλλά ξυπνήσαμε



Ο Ατρόμητος διατήρησε τα «ηνία» και στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πρώτο, όμως, οι Περιστεριώτες δημιουργούσαν επικίνδυνες φάσεις.



Ο ρυθμός -γενικά- ανέβηκε, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να έχει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εν τέλει, τη λύση για τους γηπεδούχους την έδωσε ο Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 63', έπειτα από πολύ όμορφη, κάθετη πάσα του Μπρίτο.



Ο Ηρακλής δεν άλλαξε τακτική, συνέχισε να αμύνεται και απλά, περίμενε να «αρπάξει» την όποια ευκαιρία του δινόταν… Και τα κατάφερε! Στο 89', σαν «από μηχανής θεός», ο Σολτάνι, που είχε εντυπωσιάσει και στο ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, «έγραψε» με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ το 1-1, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Read more...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουντότζι στο 50', ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μάλιστα, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη όταν ο Ροτζέριο στο 85' έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρούμπιλ και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε μία ωραία απόκρουση.




Το ματς:



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6’ όταν ο κορυφαίος του πρώτου μέρους για τον Αστέρα, Καρέρα, έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Ρομπέρτο, ο οποίος πλάσαρε, όμως ο Κρέσιτς ήταν σε καλή θέση και έδιωξε την μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην πλάτη του Μπαρτολίνι και βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά. Ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε όμως ο Αργεντινός πορτιέρο απέκρουσε με τα πόδια.



Ο ΠΑΟΚ πήρε τα «ηνία» του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει μπροστά στα καρέ του Αστέρα, ο οποίος όμως αμυνόταν σωστά και δεν άφηνε κενούς χώρους. Τα μαρκαρίσματα του Λαδάκη στον Ίβιτς και του Ουριμπάρι στον Βιεϊρίνια «έκοψαν» κάθε προσπάθεια δημιουργίας από τους παίκτες του «Δικεφάλου». Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με μια καλή φάση για κάθε ομάδα, χωρίς όμως να υπάρξει γκολ.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ρομπέρτο έκανε κάθετη πάσα στον Καρέρα, εκείνος έσπασε το οφ σάιντ, βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς, προσπάθησε να τον κρεμάσει όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κροάτη πορτιέρο.



Στο 50’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Ουντότζι αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσινιάρη και άφησε την ομάδα της Τρίπολης με δέκα παίκτες για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο. Την ίδια στιγμή ο Παύλος Δερμιτζάκης απέσυρε από το παιχνίδι τον Φιλομένο και πέρασε τον Παπάζογλου, τραβώντας τον Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό.



Ο ΠΑΟΚ έφτασε για ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ αλλά ο Ίβιτς, αν και απέφυγε ωραία τον Μπαρτολίνι πλάσαρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αναλάβει τα «ηνία» του αγώνα και είχαν κλείσει την ομάδα του Αστέρα μπροστά από τα καρέ της. Αν και ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή ο Αστέρας προσπάθησε να βρει χώρους στην κόντρα και να χτυπήσει το παιχνίδι κυρίως με τον Καρέρα αλλά και τον Ροτζέριο, ο οποίος πήγε στην κορυφή της επίθεσης μετά την αντικατάσταση του Ρομπέρτο με τον Ρούμπιλ.



Ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 85’ όταν ο Ρούμπιλ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε μια πολύ όμορφη απόκρουση. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, όχι όμως και την ομάδα του Δερμιτζάκη.
Read more...

Ηράκλειος άθλος στο «Καμπ Νου»

Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού η νεοφώτιστη Χέρκουλες νίκησε την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της Primera Division δείχνοντας το δρόμο προς τον Παναθηναϊκό εν όψει της επίσκεψής του την ερχόμενη Τρίτη στη Βαρκελώνη για το Champions League.




Ο νεοαποκτηθείς Νέλσον Βαλντές (άλλοτε παίκτης της Βέρντερ και της Ντόρτμουντ) «πάγωσε» το γήπεδο στο 27' και στο 59' ξαναχτύπησε για τους φιλοξενούμενους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε θεωρήσει τον αγώνα ευκαιρία να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, αντικατέστησε άρον-άρον τους Μασεράνο (έκανε ντεμπούτο με την «Μπάρτσα») και Μπόγιαν με τους Τσάβι και Πέδρο αντίστοιχα με την έναρξη της επανάληψης, αλλά οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν καν να μειώσουν. Έτσι γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα στην Primera Division μετά από εκείνη από την Οσασούνα την προπερασμένη σεζόν, στις 23 Μαΐου του 2009, κι ενώ πέρυσι οι Καταλανοί είχαν διατηρήσει απόρθητο το κάστρο τους.
Read more...

ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι δύο βαθμοί που πέταξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον (3-3) ήταν ένα ευπρόσδεκτο δώρο για Τσέλσι και Άρσεναλ, που εκμεταλλευόμενοι την γκέλα της ανταγωνίστριάς τους, συνέχισαν με νίκες για την τέταρτη αγωνιστική της Premiership.




Οι «μπλε» διατήρησαν το απόλυτο, καθώς πέρασαν με 3-1 από την έδρα της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ. Ο Εσιέν στο 2’ και ο Καλού στο 18’ φρόντισαν να διώξουν νωρίς το άγχος από τους πρωταθλητές και να διατηρήσουν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό τα «σφυριά». Ο Γκανέζος μέσος επιβεβαίωσε πως έχει επιστρέψει αγριεμένος στη δράση στο 83’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.



Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε περισσότερο, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Μπόλτον με 4-1 στο «Emirates». Οι νεοαποκτηθέντες Κοτσιέλνι (24’) και Σαμάκ (58’) σκόραραν για την ομάδα του Βενγκέρ, που είχε ισοφαριστεί προσωρινά από τον Ελμάντερ (44’). Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί έπειτα από την αποβολή του Κέιχιλ στο 64’ και οι «κανονιέρηδες» έφτασαν άνετα σε μεγάλο σκορ.



Η Τότεναμ έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ ελλείψει του τραυματία Ντεφόε κι έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Μπλάκμπερν με τους «πολίτες» να απογοητεύουν. Στο 1-1 έμειναν η Γουίγκαν με τη Σάντερλαντ (που από το 22’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του Κάτερμολ), ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκες πέτυχε η Μπλάκπουλ επί της Νιούκαστλ με 2-0. Η Φούλαμ με δύο γκολ του Ντεμπελέ (ένα στις καθυστερήσεις) επικράτησε 2-1 επί της Γουλβς.



Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής



Σάββατο 11/9 (17:00)



Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3

(Πίενααρ 39’, Κέιχιλ 91’, Αρτέτα 93’-Φλέτσερ 43’, Βίντιτς 48’, Μπερμπάτοφ 66’)



Άρσεναλ-Μπόλτον 4-1

(24’ Κοτσιέλνι, 58’ Σαμάκ, 78’ Σονγκ, 83’ Βέλα-44’ Ελμάντερ)



Φούλαμ-Γουλβς 2-1

(49’, 90’ Ντεμπελέ-10’ Βαν Ντάμε)



Γουίγκαν-Σάντερλαντ 1-1

(87’ Άλκαραθ-66’ Γκίαν Ασαμόα)



Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 1-3

(85’ Πάρκερ-2’, 83’ Εσιέν, 18’ Καλού)



Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ 1-1

(41’ Μπραντ-27’ Μόντριτς)



Νιούκαστλ-Μπλάκπουλ 0-2

(45’ πεν. Άνταμ, 90’ Κάμπελ)



Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκμπερν 1-1

(55’ Βιεϊρά-25’ Κάλινιτς)
Read more...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 2-0 της Βόλφσμπουργκ στο «Signal Iduna Park» της Βεστφαλίας παίρνοντας το δεύτερο τρίποντό της στο πρωτάθλημα, ενώ οι «λύκοι» του Στιβ ΜακΚλάρεν έμειναν χωρίς βαθμό!



Η Λεβερκούζεν έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ανόβερου στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χέλμες. Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κάνουν το 3/3 παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 36' λόγω αποβολής του Πόγκατετς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι, εκ των αντιπάλων του Άρη στο Europa League, γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκαν ως εξής: Άντλερ, Κάστρο, Φρίντριχ, Χίπια (60' Ράιναρτς), Κάντλετς, Βιδάλ, Μπάλακ (31' Μπέντερ), Ρενάτο Αουγκούστο, Σαμ (60' Ντερντιγιόκ), Χέλμες, Κίσλινγκ.



Το Αμβούργο είδε το νικηφόρο σερί του να σταματά, καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νυρεμβέργη, ενώ η Στουτγκάρδη, αν και προηγήθηκε της Φράιμπουργκ, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους γηπεδούχους παραμένοντας ουραγός καθώς το ντεμπούτο του Μάουρο Καμορανέζι δεν βοήθησε ιδιαίτερα.



Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:



Παρασκευή 10/9



Χόφενχαϊμ-Σάλκε 2-0

(37' Φόρσα, 90'+3' Αυτ. Νόιερ)



Σάββατο 11/9



Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-4

(25' Κόλερ, 35', 64' Γκέκας, 51' Οχς)



Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ 2-0

(51' Σαχίν, 67' Καγκάουα)



Αμβούργο-Νυρεμβέργη 1-1

(61' Ματάισεν-82' πεν. Πινόλα)



Ανόβερο-Λεβερκούζεν 2-2

(20' Κόναν, 50' Αμπντελαουέ-62' Ντερντιγιόκ, 90' Χέλμες)



Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 2-1

(58' Σισέ, 71' Σούστερ-27' Πογκρέμπνιακ)
Read more...

ΟΣΦΠ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «γλύκανε» ο Ριέρα…


Άρχισε να παίρνει μπρος… Ο ανεβασμένος Άλμπερτ Ριέρα άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα (τον είχε προλάβει ο Μέλμπεργκ) και με τη συνολική παρουσία του, «γλύκανε» μια -άνοστη μέχρι τότε- νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας (2-0). Ο Φετφατζίδης έκλεψε… τις άλλες μισές εντυπώσεις, από ένα παιχνίδι που δεν αφήνει άλλα κέρδη στους «ερυθρόλευκους», πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές και τους τρεις βαθμούς
Read more...

ΑΡΗΣ-ΠΑΟ

«Σεφτέ» με τη βούλα…


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο, ωστόσο, δεν φάνηκε να έγινε ποτέ. Με το «τρίποντο» αυτό, οι «πράσινοι» έπιασαν τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και τον Αστέρα στους τέσσερις βαθμούς, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό κατά έναν
Read more...

Προβλέψεις για την Ισπανία

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ:X2
Read more...

Προβλέψεις για την Ισπανία

Σε λίγο θα ανέβουν και οι προβλέψεις για την Ισπανία!
Read more...

Xθεσινά αποτελέσματα για το κουπόνι του στοιχήματος

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ      1-2                      

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΑΟΥΕ                                   3-2               

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ    2-0           

ΛΑΧΤΙ-ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥ.                               0-1             

ΧΑΚΕΝ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ                                 2-0            

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ          2-1

ΒΑΝ-ΡΕΜΣ                                                 4-1

ΙΣΤΡ-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ                                  0-1

ΛΑΒΑΛ-ΣΑΤΟΡΟΥ                                  1-1

ΛΕ ΜΑΝ-ΜΠΟΥΛΟΝ                            1-1

ΜΕΤΣ-ΝΑΝΤ                                          1-1

ΝΙΜ-ΑΝΖΕ                                             2-0

ΣΕΝΤΑΝ-ΚΛΕΡΜΟΝ                           4-0

ΤΡΟΥΑ-ΤΟΥΡ                                       1-2                             

ΧΑΒΡΗ-ΝΤΙΖΟΝ                                  2-1

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ       0-2






 ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΣΑΛΚΕ                          2-0

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ     1-3

ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ                     3-1

ΜΠΡΕΙ-ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ                             4-0  

ΝΤΡΟΧΕΤΑ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ                 1-3   

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΦΙΝΓΚΑΛ    4-3  

ΠΑΝΤΟΒΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ                 4-0   

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ      1-0

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ          2-1

ΤΙΓΚΡΕ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ  2-0

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΟΛ ΜΠΟΙΣ   1-1

ΝΕΚΑΞΑ-ΤΟΛΟΥΚΑ            1-1        

ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΑΝΤ    2-0
Read more...

B' KAΤΗΓΟΡΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-BAΡΕΖΕ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1

ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ-ΑΣΚΟΛΙ
ΠΡΟΤΑΣΗ:X
Read more...

Προβλέψεις για Α' κατηγορία Αγγλιας

ΓΕΟΒΙΛ -ΤΡΑΝΜΙΡ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΠΛΙΜΟΥΘ
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
ΜΠΡΑΪΤΟΝ -ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ:2
Read more...

Προβλέψεις για την Τσάμπιονσιπ

ΚΠΡ- Μίντλεσμπρο
ΠΡΟΤΑΣΗ:OVΕΡ

Πόρτσμουθ- Ίπσουϊτς

ΠΡΟΤΑΣΗ:2

Λίντσ-Σουόνσι
ΠΡΟΤΑΣΗ:1
Read more...

Προβλέψεις για την Πρέμιερ Λιγκ

Άρσεναλ- Μπόλτον
Πρόταση  OVER

Μ.Σίτι- Μπλάκμπερν
Πρόταση 1

Γουέστ Χαμ- Τσέλσι

Πρόταση 2


Νιουκάστλ- Μπλάκπουλ
Πρόταση 1
Read more...

Προβλέψεις για την Μπουντεσλίγκα

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ




ΠΡΟΤΑΣΗ: 1
 
 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΟΥΡΓΚ
ΠΡΟΤΑΣΗ:OVER
 
 
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ :1
Read more...

Προβλέψεις

Σε λίγο θα έχουμε τισ  πρώτες  προβλέψεις για το κουπόνι του Σαββάτου!
Read more...

Πρώτη ανάρτηση

καλημέρα! Από εδώ  θα τα λέμε για το στοίχημα και όχι μόνο!
Read more...

Writen by Nick. Από το Blogger.