ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Την ήττα γνώρισε σε ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της η Χοφενχαιμ από την Σαλκε με σκορ 3-1 ,αυτή ήταν και η τέταρτη μακριά από την έδρα της , η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετικό , μιας και  το πρώτο γκολ το οποίο δέχτηκε ήταν με τη βοήθεια του χεριού του ραουλ .
Η Λαουτεν μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια , και μάλιστα τα δυο από αυτά μακριά από την έδρα της .
Την περασμένη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στο Αμβούργο με 1-1 , αν και μπήκε μπροστά στο σκορ και έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω , όπως άλλωστε το ίδιο συνέβη και με την Σαλκε την οποία κέρδισε όμως .
Η Χοφενχαιμ σαν γηπεδούχος εκτός  από καλή έδρα με τρεις νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα , έχει και εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Καιζερσλαουτεν , θεωρώ λοιπόν ότι δύσκολα δεν θα κερδίσει το παιχνίδι , ενώ καλή εναλλακτική και το σύνολο στα 2-3 τέρματα που κάνουν οι φιλοξενούμενοι τελευταία .
ΠΡΟΤΑΣΗ    1

ΝΥΡΜΒΕΡΓΗ  -ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

Την ήττα όπως ήταν και το λογικό γνώρισε η Νυρεμβέργη από την Μπαγερν στο Μόναχο  με σκορ 4-0 , η κατάσταση που έχουν οι γηπεδούχοι όμως δεν είναι η καλύτερη , έχοντας στα τελευταία έξι παιχνίδια τρεις ισοπαλίες και  τρεις ήττες , μάλιστα στην έδρα της φέτος η Νυρεμβέργη έχει μόλις μια νίκη  κόντρα στην Αουγκσμπουργκ με σκορ 1-0 .
Στην τελευταία θέση η Φραιμπουργκ έχοντας 7 βαθμούς , με δυο νίκες μια ισοπαλία και οκτώ ήττες , ενώ μακριά από την έδρα της έχει μόλις μια ισοπαλία  .
Στην προϊστορία μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι μοιρασμένη με δυο νίκες και δυο ήττες τα τελευταία χρόνια με σκορ 0-1 και 1-2 .
Σε αυτό το παιχνίδι υπό άλλες συνθήκες θα ποντάριζα στον άσο , αλλά το φοβάμαι σε τόσο χαμηλή  απόδοση , έτσι θα πάω στο να σκοραρουν οι δυο ομάδες η στην μεγάλη απόδοση που έχει η κόντρα της γηπεδούχου ομάδας .
ΠΡΟΤΑΣΗ G/G

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Με νίκη πέρασε σπάζοντας το αρνητικό σερί που είχε στα τελευταία τρία παιχνίδια η βερντερ , κερδίζοντας με σκορ 1-3 την Μαιντς .
Σε καλή κατάσταση είναι η Κολωνία που μετά  την βαριά ήττα που έκανε από την Ντορτμουντ με  σκορ 5-0 πήρε τα ισα της κερδίζοντας την Αουγκσμπουργκ με σκορ 3-0, πληρώνοντας μας μάλιστα ένα καλοπληρωμένο άσο , ευτύχησε πάντως να έχει τον ποντολσκι σε καλή μέρα μιας και ο Γερμανός στραικερ πετυχε τα δυο από τα τρία τέρματα που έβαλε η ομάδα του  .
Η Κολωνία με την νίκη αυτή ανέβηκε στην 11 θέση ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει τέσσερεις νίκες , ενώ οι ήττες που έκανε είχαν μεγάλα σκορ .
Σε αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι το σημείο του άσου είναι χαμηλό να κοντράρεις μια φορμαρισμένη ομάδα , όσο κακή παράδοση και αν έχει , με τις τελευταίες επισκέψεις της στο «βεζερ Σταντιον» να είναι  αποκαρδιωτικές με σκορ 3-2 6-0 , 3-1 , 1-0 4-2 .
Θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο στα 4-6 τέρματα όπου πληρώνεσαι πάνω από δυο φορές τα χρήματα σου .
ΠΡΟΤΑΣΗ   4-6

Writen by Nick. Από το Blogger.