Γκρόιτερ-Ζάνκτ Πάουλι

Οι  «Πειρατές» μαδάνε τα «τριφύλλια» στο «Μιλεντορ» όμως αυτό που πραγματικα δεν χάνει στο εν λόγο ζευγάρι όταν βρίσκετε αντιμέτωπο είναι τα πολλά τέρματα με τα μεγάλα σκορ που κάνουν  .




Την αχαστη έδρα της Ουνιον έσπασε την περασμένη αγωνιστική η Σαν Παουλι κερδίζοντας την με σκορ 0-2 , έτσι ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πίνακα έχοντας 28 βαθμούς τρεις λιγότερους από την κορυφή .
Οι «πειρατές» με αυτή τη μεγάλη νίκη έφτασαν της εννέα στο πρωτάθλημα μια ισοπαλία και τρεις ήττες .
Στο « Μιλεντορ»  η Σαν Παουλι  έχει δυο ήττες από  την πρωτοπόρο Φορτουνα και την Αουε , ενώ έχει και πέντε νίκες χωρίς καμία ισοπαλία .
Η Φιρτ έκανε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα , όμως αυτή ήταν πραγματικά απρόσμενη μιας και Μπραουσβαιχ δεν ήταν σε καλή κατάσταση , το  τελικό 1-3 πραγματικά ήταν βαρύ για μια  ομάδα που ουσιαστικά έχει βλέψεις ανόδου  , όμως πραγματικά τα έχουμε πει για την ακρίβεια πολλές φορές  ότι τα «τριφύλλια» έχουν μια από τις καλύτερες ομάδες και ότι πραγματικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μικρή κατηγορία , μιας και κάνουν τα νούμερα τους όπως αυτή η ήττα την περασμένη αγωνιστική .
Σε αυτό το η προϊστορία  είναι μοιρασμένη , όμως αυτό που γίνεται κάθε φορά που συναντιούνται οι δυο ομάδες είναι τα πολλά τέρματα , και ότι τα παιχνίδια  τους έχουν μεγάλα σκορ .
Έτσι  θα πάω και εγώ με τα πολλά τέρματα που είναι εξαιρετική απόδοση για αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας .
ΠΡΟΤΑΣΗ Over

Writen by Nick. Από το Blogger.