Β’ Γαλλίας(Σαββάτου)

Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η Ρεμς μπορεί να φτάσει στην νίκη απέναντι στην Ιστρ. Ανεβασμένη και η Ναντ, που δοκιμάζεται στην έδρα της Τρουά.
Ρεμς – Ιστρ
Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται οι δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν. Ειδικότερα η Ρεμς, η οποία έχει έχει συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας, την Κλερμόν.
Οι γηπεδούχοι απέχουν της νίκης, εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Μετς με γκολ που δέχτηκαν στο 92ο λεπτό.
Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στο γήπεδο τους, έχοντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Έχουν δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα και είναι στο χέρι τους να επιστρέψουν στις νίκες.
Από την άλλη πλευρά η Ιστρ, έχει χάσει τέσσερα από τα έξι εκτός έδρας ματς που έχει δώσει. Έχει δεχτεί 12 τέρματα, ενώ συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη.
Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες, με Κλερμόν και Χάβρη, ενώ νωρίτερα είχε δύο σερί ήττες, από Λε Μαν και Ναντ.

Πρόταση: 1

Τρουά – Ναντ
Σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, που βρίσκονται στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα.
Η Τρουά ξεχωρίζει για τις εντός έδρας επιδόσεις της, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα.
Είναι μια ομάδα που έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς, ενώ σκόραρε μόνο στην ήττα με 1-0 από την  Σατορού, πριν τρεις αγωνιστικές.
Η Ναντ από την άλλη πλευρά επικράτησε με 1-0 της Λανς, την περασμένη Δευτέρα, με γκολ που πέτυχε προς το τέλος της αναμέτρησης.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στα τελευταία οκτώ ματς, έχει υποστεί μόλις μια ήττα, αυτή που γνώρισε από την Μπουλόν, πριν δύο αγωνιστικές, σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε και δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να  χάσει.
Πρόταση: G/G

Μπουλόν – Μετζ

Με την αλλαγή προπονητή, η Μπουλόν βρήκε κάποιους βαθμούς το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο οι δύο σερί νίκες που είχε, σταμάτησαν την προηγούμενη αγωνιστική, από την Λε Μαν, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 , δεχόμενη το γκολ στο 92ο λεπτό.
Κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων απόψε, είναι ότι τα παιχνίδια τους την, τελευταία αγωνιστική κρίθηκαν στις καθυστερήσεις. Αφού και η Μετζ, επικράτησε της Ρεμς με 1-0 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Μπουλόν δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την αντίπαλο της, παρά το γεγονός ότι τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός στον βαθμολογικό πίνακα. Συν τις άλλοις οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν υποστεί μόλις μια ήττα, έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους, αλλά έχουν αγωνιστική βελτίωση.
Από την άλλη πλευρά η Μετζ έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές εκτός έδρας.  Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραρε επί της Ρεμς μετά από τρία ματς, όπου είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες.
Πρόταση: 1

Writen by Nick. Από το Blogger.